U vlastitom voznom parku posjedujemo visokopodne turističke autobuse marke SETRA, NEOPLAN i MERCEDES koji su opremljeni kompletnom dodatnom opremom kako bi se svaki putnik osjećao udobno. Autobusi su garažirani u vlastitom objektu.
Svi autobusi iz našeg voznog parka pružaju najvišu udobnost, kvalitetu i sigurnost što su ključni elementi za zadovoljstvo svih dosadašnjih klijenata.
Svaki putnik u našem autobusu dodatno je osiguran od posljedica nesretnog slučaja.

NEOPLAN CITLYLINER
BROJ PUTNIČKIH MJESTA: 47+1+1

Autobus je u potpunosti opremljen sa klima uređajem, hladnjakom za piće, udobnim sjedalima, pomičnim naslonom, GPS navigacijom, mp3 i TV/DVD playerom.

Svako sjedalo ima ugrađen radio sa 8 kanala za spajanje slušalica

Sigurnosni pojasevi na svim sjedalima.

Dozvola za prijevoz djece.

MERCEDES TRAVEGO EEV
BROJ PUTNIČKIH MJESTA: 47 + 2 + 1

Klima, turistička sjedala sa nagibom, tv/dvd/mp3, Dozvola za prijevoz školske djece

SETRA 317 GT HD
BROJ PUTNIČKIH MJESTA: 57 + 2 + 1

Autobus je u potpunosti opremljen sa klima uređajem, kuhinjom, toaletom, hladnjakom za piće, softline sjedala, pomičnim naslonom, podesivim držačima nogu i stolićima na sjedalu, panoramskim prozorima, GPS navigacijom, mp3 i TV/DVD playerom.
Sigurnosni pojasevi na svim sjedalima.
Dozvola za prijevoz djece.

 

SETRA 317 HDH
BROJ PUTNIČKIH MJESTA: 59 + 1 + 1

Autobus je u potpunosti opremljen sa klima uređajem, kuhinjom, toaletom, hladnjakom za piće, udobnim sjedalima sa kožnom presvlakom za glavu, pomičnim naslonom, podesivim držačima nogu i stolićima na sjedalu, panoramskim prozorima, GPS navigacijom, mp3 i TV/DVD playerom.
Sigurnosni pojasevi na svim sjedalima.
Dozvola za prijevoz djece.