Slobodno nas kontaktirajte za više informacija

Vase Ime (required)

Vas Mail (required)

Predmet

Poruke

Svi podaci koje unosite u okviru kontakt forme, pa tako i Vaši osobni podaci koje ste unijeli, po završetku postupka slanja poruke/upita biti će spremljeni u našem sustavu isključivo i samo unutar e-mail poruke koju će nam web stranica proslijediti. Izjavljujemo da navedeni podaci neće biti objavljivani niti prosljeđivani trećim stranama. U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka tražimo Vašu privolu da navedene podatke smijemo zadržati pohranjene u našem sustavu u obliku elektroničke pošte.

Razumijem sadržaj ove izjave o privatnosti i zaštiti osobnih podataka te dajem privolu da se traženi osobni podaci pohrane u sustavu Obrta prijevoza putnika vl. Franjo Lacković u obliku elektroničke pošte.

( obavezno označiti ako pristajete prije slanja )

Gdje nas možete pronaći

Adresa

PECE 1A, 42242 RADOVAN

Email

info@lackovicbus.hr

Puni naziv

OBRT PRIJEVOZA PUTNIKA
vl. Franjo Lacković

OIB

68460931387

Broj telefona

00385(0)992149899 Franjo Lacković

Poslovna banka

Zagrebačka banka
IBAN: HR9823600001101760981
SWIFT: ZABAHR2X

OBAVIJEST O PODNOŠENJU PRIGOVORA

Sukladno Čl. 10. St. 3. NN 41/14 Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo na kvalitetu naših pruženih usluga mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi na slijedeći način:

  • poštom na adresu: Obrt prijevoza putnika vl. Franjo Lacković, Pece 1a, 42242 Radovan
  • putem e-maila: info@lackovicbus.hr najkasnije u roku od 8 dana od pružene usluge.

Odgovor na Vaš uloženi prigovor dobit ćete u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Kako biste pravovremeno dobili odgovor na upućeni prigovor, molimo podnositelja prigovora da navede: ime i prezime te adresu ili e-mail adresu za dostavu odgovora na uloženi prigovor.